تور کره جنوبی و ژاپن

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : 16 شهریور 1397           مدت اقامت : 15 روزه

  • سئول، جیجو، اوزاکا و توکیو

  • هواپیما 

  • 3 شب  سئول ، 2 شب جیجو ، 4 شب اوزاکا ، 5 شب توکیو

  • جهت اطلاع از قیمت ها و هتل ها به قسمت دانلود پکیج مراجعه فرمایید.

    جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02122816500 تماس حاصل فرمایید.

  •  

    • بلیط رفت و برگشت هواپیما
    • ترانسفرهای فرودگاهی و زمینی
    • اقامت در هتلهای ۵ ستاره با صبحانه
    • ویزای توریستی ژاپن و کره جنوبی
    • بیمه مسافرتی
    • گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور
  •  

    • شهر سئول: بازدید از قصر گیئونگ بوک، خانه آبی، بازار اینسادونگ، پارک تفریحی اِورلند، برج سئول
    • شهر جیجو: بازدید از دهانه آتشفشان سونگ سان، صخره‌های یونگ موری، قصر شیشه‌ای، آبشار چئون جی یئون، سئونگ سان
    • شهر اوزاکا: بازدید از آکواریوم اوزاکا، معبد اوزاکا
    • شهر کیوتو: بازدید از معبد فوشیمی ایناری، قصر طلایی، دریاچه آراشی یاما، معبد کیومیزو درا
    • شهر کوبه: بازدید از پل آکاشی، منطقه ساحلی هاربورلند
    • شهر توکیو: بازدید از قصر امپراوری، برج مخابراتی توکیو، رودخانه سومیدا
    • شهر هاکونه: بازدید از دریاچه آشی و چشم انداز کوه فوجی، تلکابین هاکونه
  •  اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

    الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

    ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

    2) 6 قطعه عکس4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

    3) اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن

    4) اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

    * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300.000.000 ريال باشد.

    5) اصل و ترجمه مدارک شغلی

    الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و کارت نظام پزشکی (پروانه دائم پزشکی اختیاری است.)

    ب) وکلا: پروانه وکالت

    ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی و (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

    د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

    ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت با مهر و امضا، میزان حقوق دریافتی، سمت و تاریخ شروع به کار، فیش حقوق ( سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

    و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

    ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

    ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

    *جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

    6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­‌کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

    7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

    *تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

    * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.

    * چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا اعلام می­‌گردد.

    لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

  • 1- در صورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه 10% مبلغ ریالی تور و هزینه های مربوط به ترجمه از مبالغ پرداختی کسر و مابقی مسترد می گردد.

    2- مسئولیت کنترل گذرنامه، از جهت هر گونه ممنوعیت خروج از کشور، به عهده مسافر می باشد.

    3- اصل مدارک مسافرین تا زمان بازگشت از سفر نزد شرکت صونا پرواز باقی می ماند.

    4- ارائه ضمانت بازگشت از سفر به مبلغ حداقل 500,000,000 ریال برای هر نفر به صورت ضمانت نامه بانکی یا چک رمز دار ضروری است که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت نامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

    5- در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط