تور اتریش مجارستان

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : هر هفته پنج شنبه ها تا 9 تیر97           مدت اقامت : 7 روزه

  • تور اتریش مجارستان 97

    4 شب وین و 4 شب بوداپست

    وین
     
    یک تور خوب دور اروپا که نه. اصلاً بهترینش هم که باشد، تا وقتی جایی برای پایتخت اتریش وین، در برنامه‌‌ هایش نگذاشته باشد، بی‌ تردید چیزی کم دارد!
     
    شهری که هنوز مردمانش شب هنگام، دست‌ افشان و پای‌ کوبان از خانه و کاشانه به سوی آوای دلربای والتسی از شاهکار های معروف اشترآوس روانه می‌ شوند.
     
    این شهر زیبا در کنار دانوب آبی آرمیده است. سازمان یونسکو در سال 2001 میلادی به هدف ارج نهادن به ارزش تاریخی هسته‌ی کهن‌ این شهر، آن را به فهرست میراث جهانی افزود.
     
     وین درطول سده‌ های میانه، نخست در قلب امپراتوری مقدس روم و سپس در کانون امپراتوری بزرگ و قدرتمند اتریشی– مجاری هاپسبورگ قرار گرفت.
     
    یادگار های به جای مانده از گذشته‌ی پر نقش و با شکوه این شهر در هر گوشه و کنار به چشم می‌ خورد؛ از کاخ سلطتنی هاپسبورگ گرفته تا طاق مقبره‌ های شاهان آن امپراتوری‌ و شمار بالای کاخ باغ‌ های با شکوه این دوره مانند؛ کاخ بِلوِدیر (کلاه فرنگی) و باغ شون بورن که محل قدیمی‌ ترین باغ‌ وحش اروپاست.
     
    به‌ راستی که گوشه گوشه‌ی‌ این شهر مکان‌ های دیدنی بسیاری خواهیم دید که یکی از دیگری معروف‌ ترند؛ مانند مدرسه‌ی سوارکاری اسپانیایی، کلیسای سنت استفن و بلوار رینگ؛ بلواری که با بنا‌ های برجسته‌‌ همگانی‌ اش گویی شهر را آذین بسته است.
     
    اما آثار دیدنی وین بیش از این‌ هاست. از آن میان باید به تفرجگاه پراتر اشاره کرد. افزون بر آن، می‌ توان از 250 جاذبه گردشگری دیگر شهر یاد کرد که شاید مهم‌ ترین‌ شان، چرخ‌‌ و فلک عظیمی ‌باشد که در فیلم معروف اورسن وِلز به نام مردِ سوم به تصویر کشیده شده. 
     
    وین، با شمار بالای باغ‌ ها و بوستان‌ هایش یکی از سرسبز ترین شهر های اروپا به شمار می‌ آید. این شهر در زمینه‌ی فرهنگ نیز حرف‌ های بسیاری برای گفتن دارد. چرا که مرکز بهترین تئاتر ها، اُپرا ها، موزه‌ ها و تالار های اجرای موسیقی کلاسیک است، که نه تنها آثار مشهور موسیقی‌ دانانی چون اشتراوس، بتهون، و موتسارت را در آن‌ ها اجرا می‌ کنند، که آثار آهنگسازان پیش از آن‌ ها را نیز شامل می‌ گردد.

     

  • هواپیما، اتوبوس 

  • مسیر تور از تهران به مقصد وین با هواپیمایی اتریشی و برگشت با همین هواپیمایی میباشد.   

     

    OS872   IKAVIE   03:55   06:00 

    OS874   VIEIKA   17:25   19:35 

  • نمونه هتل های 4*      

     ParkHotel Schonbrunn - Courtyard Schonbrunn- Rathauspark - Starlight Suiten

  • تور شامل نه روز و هشت شب اقامت در هتل های 4* با صبحانه، بیمه مسافرتی، گشت های شهری همراه با تور لیدر فارسی زبان طبق برنامه تور، بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی اتریشی و ترانسفرهای فرودگاهی.

     

    درجه هتل هر نفر در اتاق دوتخته هرنفر در اتاق یک تخته  کودک 4-11 سال با تخت کودک 2-4 سال بدون تخت کودک زیر 2 سال
    4*

      1790 یورو +

    36.500.000ريال

    2650 یورو +

    36.500.000ريال

    1290 یورو +

    29.500.000ريال

    700 یورو + 

    29.500.000ريال

    7.900.000ريال

     

  • روز اول  

    گشت پانورامیک شهری وین شامل بازدید از کلیسای سنت اشتفان، نمای بیرونی ساختمان اپرا، نمای بیرونی بنای پارلمان، خیابان ماریا هیلفر، نمای بیرون ساختمان شهرداری.   

    روز دوم   

    گشت تمام روز شهر بوداپست پایتخت مجارستان   

     

  • راهنمای دریافت ویزای توریستی اتریش

    کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

    1- فرم درخواست یا فرم اپلیکیشن که به صورت کامل و خوانا و به زبان آلمانی باید تکمیل شده باشد.

    2- 4 قطعه عکس رنگی که قدیمی تر از 6 ماه نباشد در اندازه 3.5 در 4.5 سانتی متر. برای اطلاع بیشتر از وضعیت عکس مورد نظر سفارت کلیک کنید.

    3- گذرنامه معتبر که حداقل 6 ماه از زمان سفر دارای اعتبار باشد. همچنین ضروری است گذرنامه دارای 4 صفحه آزاد باشد.

    4- کپی از صفحه اول گذرنامه به علاوه کپی از کلیه ویزاهای شنگن، انگلستان، آمریکا، استرالیا و کانادای قبلی.

    5-  مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی)

    6- بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 57.777 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت.

    7- رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)

    8. بلیط سفر یا رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز ( ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد)

    9- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره به طور خاص گردش شش ماهه مالی با گردش و مانده بالا. توجه شود که مبلغ هنگفت نباید به یک باره در حساب واریز شده باشد.

    10- در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 8 مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه یا تعهد نامه الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.  برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به دعوتنامه الکترونیکی به این لینک مراجعه کنید.

    11- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.

    12- هزینه رسیدگی به درخواست ویزا 67 یورو، کودکان و جوانان 6 الی 24 سال: 53 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان است. لازم به ذکر است هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. همچنین وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود. 

    سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص ،علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

    خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما مواکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردند.

    یادآور میشود که درخواست ها می بایست حداقل 41 روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا ،تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد.

    چنانچه هنگام گذر از مرز دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

     

    برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست تور اتریش با شماره 02122816500 تماس بگیرید.

  • 1- در صورت عدم روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه 300 یورو بابت دعوتنامه غیرقابل استرداد است.

    2- مسافران می بایست جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل سفارت حضور به هم رسانند.

    3- ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است. 

    4- اعتبارپاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است.

    5- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلان خواهد شد.

    6- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد.

    7- اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.

    8- هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.

    9- پرداخت 50%  از هزینه تور هنگام ثبت نام الزامی است.

    10- هزینه ورودی سفارت به عهده مسافر است.  

    11- هزینه نوزاد زیر 2 سال 400 یورو می باشد. 

    12- گشت تور مجارستان با حداقل 5 نفر اجرا می شود. درصورت به حد نصاب نرسیدن هزینه اضافی از مسافران دریافت میگردد.

    13- پکیج فوق برای تعطیلات خردادماه 1397 با 100 یورو افزایش نرخ روبرو خواهد بود. 

     

     

     

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط