تور یونان جزایر خرداد 97

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : 9 خرداد 1397           مدت اقامت : 7 روزه

  • آتن، سنتورینی

  • هواپیما

  •    مسیر سفر از تهران به آتن و از آنجا به سنتورینی، بعد از 3 شب اقامت در سنتورینی به صورت هوایی به آتن میروید و پس از 3 شب اقامت به تهران برمیگردید.

  • نمونه هتل های 4* آتن:

    Hermes Hotel - Rathauspark - Electra Hotel - Amalia Hotel

    نمونه هتل های 4* سنتورینی:              

     Rose Bay Hotel - Aegean Plaza - Santorini Palace Hotel

  • تور شامل هفت روز و شش شب اقامت در هتل های 4* با صبحانه، بیمه مسافرتی، گشت های شهری همراه با تور لیدر فارسی زبان طبق برنامه تور، بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی AEGEAN و ترانسفرهای فرودگاهی.

     

    درجه هتل هر نفر در اتاق دوتخته هرنفر در اتاق یک تخته  کودک 4-11 سال با تخت کودک 2-4 سال بدون تخت
    4*

    1950 یورو

     

    3400 یورو

     

    1690 یورو

    750 یورو

     

  • روز دوم:    

    گشت پانورامیک شهری جزیره سنتورینی       

    روز پنجم:          

    گشت پانورامیک شهر آتن شامل میدان سینتاگما، پلاکا، استادیوم باستانی المپیک، موزه و بنای عظیم آکروپلیس  

  • راهنمای دریافت ویزای توریستی یونان

    کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی ترجمه و با مهر دادگستری و تایید امور خارجه باشند.

    1- فرم درخواست یا فرم اپلیکیشن که به صورت کامل و خوانا و به زبان انگلیسی باید تکمیل شده باشد.

    2- 4 قطعه عکس رنگی که قدیمی تر از 6 ماه نباشد در اندازه 3.5 در 4.5 سانتی متر. برای اطلاع بیشتر از وضعیت عکس مورد نظر سفارت کلیک کنید.

    3- گذرنامه معتبر که حداقل 6 ماه از زمان سفر دارای اعتبار باشد. همچنین ضروری است گذرنامه دارای 4 صفحه آزاد باشد.

    4- کپی از صفحه اول گذرنامه به علاوه کپی از کلیه ویزاهای شنگن، انگلستان، آمریکا، استرالیا و کانادای قبلی.

    5-  مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن اصل به همراه ترجمه به زبان انگلیسی)

    6- بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 57.777 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت.

    7- رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)

    8. بلیط سفر یا رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز ( ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد)

    9- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره به طور خاص گردش شش ماهه مالی با گردش و مانده بالا. توجه شود که مبلغ هنگفت نباید به یک باره در حساب واریز شده باشد.

    10- در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 8 مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه یا تعهد نامه الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.  برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به دعوتنامه الکترونیکی به این لینک مراجعه کنید.

    11- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.

    12- هزینه رسیدگی به درخواست ویزا 67 یورو، کودکان و جوانان 6 الی 24 سال: 53 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان است. لازم به ذکر است هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. همچنین وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود. 

    سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص ،علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

    خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما مواکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردند.

     

    چنانچه هنگام گذر از مرز دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

     

    برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست تور یونان با شماره 02122816500 تماس بگیرید.

  • 1- در صورت عدم روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه 300 یورو بابت دعوتنامه غیرقابل استرداد است.

    2- مسافران می بایست جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل سفارت حضور به هم رسانند.

    3- ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است. 

    4- اعتبارپاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است.

    5- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلان خواهد شد.

    6- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد.

    7- اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.

    8- هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.

    9- پرداخت 50%  از هزینه تور هنگام ثبت نام الزامی است.

    10- هزینه نفر سوم بزرگسال در تخت سوم معادل هر نفر در اتاق دو تخته است.  

    11- هزینه نوزاد زیر 2 سال 400 یورو می باشد. 

     

     

     

     

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط