تور اسپانیا خرداد 97

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : هرهفته پنج شنبه ها - اعتبار تا 9 تیرماه 1397           مدت اقامت : 7 روزه

  • مادرید ، بارسلون ، وین

  • هواپیما ، قطار           

    OS879 IKAVIE 03:55 06:00  

      OS8867 VIEMAD 10:50 14:00   

    OS8878 BCNVIE 09:15 11:45   

    OS877 VIEIKA 20:10 03:00+1  

  • تهران - وین - مادرید ( هوایی ) 3 شب اقامت در مادرید و از آنجا بصورت زمینی با قطار به بارسلون میروید بعد از 3 شب اقامت هوایی بازگشت به تهران 

  • تور شامل هفت روز و شش شب اقامت در هتل هاي 4* با صبحانه، بيمه مسافرتي، گشت هاي شهري همراه با تور ليدر فارسي زبان طبق برنامه تور، بليط رفت و برگشت با هواپيمايي اتريشي و ترانسفرهاي فرودگاهي.

     

    درجه هتل هر نفر در اتاق دوتخته هرنفر در اتاق يک تخته  کودک 4-11 سال با تخت کودک 2-4 سال بدون تخت
    4*

      1250 يورو +

    36.500.000ریال

    1780 يورو +

    36.500.000 ریال

    1050 يورو +

    29.500.000 ریال

    500 يورو + 

    29.500.000 ریال

     

  • روز دوم:             

    گشت پانورامیک شهری مادرید           

    روز پنجم:         

    گشت پانورامیک شهری بارسلون       

    روز هفتم:           

    گشت شهری وین

  • -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.

    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.

    - گذرنامه هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.

    - گذرنامه های که در آن ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان یا ایتالیا می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا و استرالیا) در صفحه A4.

    - 3 قطعه عکس 6*4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر.

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.

    - برای صاحبان شرکت های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.

    - ترجمه پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته (که به فارسی تهیه شده) با مهر و دو امضای کد دار با حداقل مانده موجودی 15 الی 20 میلیون تومان. برای کسانی که قبلاً ویزای شنگن دریافت کرده اند حداکثر 10 میلیون تومان مانده موجودی کافی است. دقت شود حساب کارکرد 3 ماهه زیاد باشد.

    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی.

    - پس از صدور ویزا ارائه ده میلیون تومان ضمانت جهت بازگشت از سفر الزامی است. در مورد مسافرانی که توسط سفارت حساسیت بیشتری نسبت به آن ها وجود دارد این مبلغ به تشخیص دریافت کننده ویزا می تواند بیشتر شود. (تا 25 میلیون تومان) ضمانت به صورت چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی و یا وکالت محضری بر روی سند ملکی خواهد بود. مبلغ ضمانت به صورت وکالت محضری 50 میلیون تومان خواهد بود.

     

     

  • 1- در صورت عدم روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه 300 یورو بابت دعوتنامه غیرقابل استرداد است.

    2- مسافران می بایست جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل سفارت حضور به هم رسانند.

    3- ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است. 

    4- اعتبارپاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است.

    5- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلان خواهد شد.

    6- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد.

    7- اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.

    8- هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.

    9- پرداخت 50%  از هزینه تور هنگام ثبت نام الزامی است.

    10- هزینه نفر سوم بزرگسال در تخت سوم معادل هر نفر در اتاق دو تخته است.  

    11- هزینه نوزاد زیر 2 سال 400 یورو می باشد. 

     

     

     

     

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط