تور یونان فرانسه اسپانیا ایتالیا

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : 19 تیرماه 1397           مدت اقامت : 17 روزه

  • آتن- پاریس- بورودو- بارسلون- رم- فلورانس- ونیز

  • هواپیما - اتوبوس- کشتی       

       A3949   10JULY   IKAATH   04:25   06:50

          A3612   12JULY   ATHCDG 13:25   15:50 

       A3665   26JULY   MXPATH   17:10   20:30

       A3948   26JULY   ATHIKA   22:30   03:25+1  

     

  • تهران-آتن(هوایی)، آتن(2شب)، آتن- پاریس(هوایی)، پاریس(3شب)، پاریس- بورودو(زمینی)، بورودو(1شب)، بورودو-بارسلون(زمینی)، بارسلون(3شب)، بارسلون- رم(1 شب کشتی)،رم (3شب)، رم-فلورانس(زمینی)، فلورانس(1شب)، فلورانس- ونیز(زمینی)، ونیز(2شب)، ونیز- میلان-آتن-تهران(هوایی)

  • نمونه هتل ها:       

    آتن:      HOTEL PRESIDENT       

    پاریس:     HOTEL EVERGREEN LAUREL   

    بوردو:   HOTEL MERCURE         

    بارسلون:   AC HOTEL BY MARRIOT      

    رم:   ALBANI HOTEL BY ROME   

    فلورانس:   FH-GRAND MEDITERRANEO           

    ونیز:   ANTONY PALACE HOTEL            

  • تور 17 روزه یونان فرانسه اسپانیا ایتالیا شامل بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ایجین، کلیه ترانسفر های فرودگاهی، اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه، هزینه ویزای شنگن، بیمه مسافرتی و گشت های شهری همراه تور لیدر فارسی زبان و راهنمای محلی می باشد.

    تور مذبور دارای دو نرخ نرخ به ریال و یورو می باشد. قیمت ها به شرح زیر است:

     

    درجه هتل

    هر نفر در اتاق دو تخته

    هر نفر در اتاق یک تخته

    کودک 4-11 سال با تخت

    کودک 2-4 سال بدون تخت

    کودک زیر 2 سال

    4*

    2290 یورو+

    36.500.000ريال

    3550 یورو+

    36.500.000ريال

    1990 یورو+

    31.500.000ريال

    1250 یورو+

    31.500.000ريال

    7.900.000ريال

     برای  کسب  اطلاعات  بیشتر و یا رزرو تور میتوانید  با  شماره 02122816500  آژانس مسافرتی صونا پرواز تماس بگیرید

  • گشت های شهری همراه با تور لیدر فارسی زبان و راهنمای محلی

  • مدارک مورد نیاز سفارت یونان ( ترجمه رسمی به همراه تاییدیه دادگستری و امور خارجه)

     
    -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.
     
    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.
     
    - گذرنامه­ هایی که مربوط به یکی از کشور های اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.
     
    - گذرنامه ­های که در آن­ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشور های شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.
     
    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان یا ایتالیا می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید.
     
    - یک سری کپی از ویزا های قبلی (به ویژه ویزا های شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا، استرالیا) در صفحه A4.
     
    - 3 قطعه عکس 6*4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.
     
    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.
     
    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر:
     
     برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.
     
     برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.
     
    برای صاحبان شرکت­ های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.
     
     برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).
     
     برای کسبه: ترجمه جواز کسب، کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.
     
     برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.
     
     برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.
     
     برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.
     
    - ترجمه پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته (که به فارسی تهیه شده) با مهر و دو امضای کد دار با حداقل مانده موجودی 15 الی   20 میلیون تومان. برای کسانی که قبلاً ویزای شنگن دریافت کرده ­اند حداکثر 10 میلیون تومان مانده موجودی کافی است. دقت   شود حساب کار کرد 3 ماهه زیاد باشد.
     
    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی.
     
    - پس از صدور ویزا ارائه حداقل پنجاه میلیون تومان ضمانت جهت بازگشت از سفر الزامی است.
     
    در مورد مسافرانی که توسط سفارت حساسیت بیشتری نسبت به آن­ها وجود دارد این مبلغ به تشخیص دریافت کننده ویزا می­ تواند بیشتر شود. (تا 75 میلیون تومان) ضمانت به صورت چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی و یا وکالت محضری بر روی سند ملکی خواهد بود.
     
     
     
  • 1- در صورت عدم روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه 290 یورو بابت دعوتنامه غیرقابل استرداد است.

    2- مسافران می بایست جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل سفارت حضور به هم رسانند.

    3- ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است. 

    4- اعتبارپاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است.

    5- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلان خواهد شد.

    6- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد.

    7- اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.

    8- هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.

    9- پرداخت 50%  از هزینه تور هنگام ثبت نام الزامی است.       

    10-هزینه کلیه ورودیه ها به عهده مسافران است.

     

     

     

     

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط