تور اسپانیا پرتغال 1 مرداد 97

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : 1 مرداد 1397           مدت اقامت : 10 روزه

  • بارسلون - مادرید - لیسبون

  • هواپیما - اتوبوس           

    TK875    IKAIST    03:00    04:55

    TK1853    ISTBCN    07:20    10:05

    TK1756     MADIST    11:30    18:10

    TK874    ISTIKA    20:55    01:30+1

  • تهران - استانبول - بارسلون (هوایی)، بارسلون (3 شب)، بارسلون - مادرید ( زمینی )، مادرید (3 شب) ، مادرید - لیسبون(هوایی)، لیسبون (3 شب)، لیسبون - استانبول - تهران(هوایی) 

  • نمونه هتل ها:

    بارسلون:     

        HOTEL FRONT AIR CONGRESS 

    مادرید:         

    HOTEL WEARE CHAMARTIN  

    لیسبون:    

    SANA HOTEL

     

  • این پکیج شامل بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ترکیش ایر لاین، پرواز داخلی در مسیر مادرید- لیسبون، ترانسفرهای فرودگاهی،  اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه، هزینه ویزای شنگن، بیمه مسافرتی، راهنمای تور فارسی زبان و دو گشت  شهری در هر شهر همراه تور لیدر فارسی زبان طبق برنامه تور.

    قیمت ها به صورت زیر می باشد:

     

    درجه هتل

    هر نفر در اتاق دو تخته

    هر نفر در اتاق یک تخته

    کودک 4-11 سال با تخت

    کودک 2-4 سال بدون تخت

    کودک زیر 2 سال

    4*

    1790 یورو+

    37.500.000 ریال

    2490 یورو+

    37.500.000 ریال

    1390 یورو+

    هزینه پرواز

    900 یورو+

    هزینه پرواز

    8.900.000ريال

     

  • دو گشت شهری در هر شهرهمراه با تور لیدر فارسی زبان طبق برنامه تور

  • -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.

    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.

    - گذرنامه هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.

    - گذرنامه های که در آن ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان یا ایتالیا می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا و استرالیا) در صفحه A4.

    - 3 قطعه عکس 6*4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر.

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.

    - برای صاحبان شرکت های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.

    - ترجمه پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته (که به فارسی تهیه شده) با مهر و دو امضای کد دار با حداقل مانده موجودی 15 الی 20 میلیون تومان. برای کسانی که قبلاً ویزای شنگن دریافت کرده اند حداکثر 10 میلیون تومان مانده موجودی کافی است. دقت شود حساب کارکرد 3 ماهه زیاد باشد.

    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی.

    - پس از صدور ویزا ارائه ده میلیون تومان ضمانت جهت بازگشت از سفر الزامی است. در مورد مسافرانی که توسط سفارت حساسیت بیشتری نسبت به آن ها وجود دارد این مبلغ به تشخیص دریافت کننده ویزا می تواند بیشتر شود. (تا 25 میلیون تومان) ضمانت به صورت چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی و یا وکالت محضری بر روی سند ملکی خواهد بود. مبلغ ضمانت به صورت وکالت محضری 50 میلیون تومان خواهد بود.

     

     

  • 1- در صورت عدم روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه 290 یورو بابت دعوتنامه غیرقابل استرداد است.

    2- مسافران می بایست جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل سفارت حضور به هم رسانند.

    3- ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است. 

    4- اعتبارپاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است.

    5- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلان خواهد شد.

    6- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد.

    7- اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.

    8- هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.

    9- پرداخت 50%  از هزینه تور هنگام ثبت نام الزامی است.  

     

     

     

     

     

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط