تور اسپانیا بارسلون

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : هفتگی           مدت اقامت : 5 روزه

  • بارسلون 

  • هواپیما          

     

  • هوایی

  • طبق پکیج

  • خدمات تور:

    اقامت در هتل4 ستاره با صبحانه – ترانسفر های فرودگاهی– ویزای شنگن– بیمه مسافرتی

  • طبق پکیج

  • - ترجمه کلیه مدارک به زبان اسپانیایی از دارالترجمه مورد تایید سفارت الزامی میباشد.

    -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.

    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.

    - گذرنامه هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا و استرالیا) در صفحه A4.

    - 3 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر.

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.

    - برای صاحبان شرکت های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.

    -پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته و تمکن به لاتین با مهررنگی یا مهر برجسته بانکی با حداقل موجودی پانصد میلیون ریال.

    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی.

     

     

     

  • 1- در صورت عدم روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه 300 یورو بابت دعوتنامه غیرقابل استرداد است.

    2- مسافران می بایست جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل سفارت حضور به هم رسانند.

    3- ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است. 

    4- اعتبارپاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است.

    5- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلان خواهد شد.

    6- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد.

    7- اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.

    8- هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.

    9- پرداخت 50%  از هزینه تور هنگام ثبت نام الزامی است.

    10- هزینه نفر سوم بزرگسال در تخت سوم معادل هر نفر در اتاق دو تخته است.  

    11- هزینه نوزاد زیر 2 سال 400 یورو می باشد. 

     

     

     

     

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط