تور 5 سوییس

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : هفتگی           مدت اقامت : 4شب

  • زوریخ

  • هواپیما

  •  

     

    شهر زیبای زوریخ سوئیس

    زوریخ بزرگ‌ترین و پرجمعیتﺗﺮین شهر در کشور سوئیس می‌باشد. این شهر در شمال مرکزی سوئیس، در دامنهٔ کوه های آلپ و در كنار دریاچه ی زوریخ و رود لیمات (Limatt River) قرار گرفته است. زوریخ همواره مركز اقتصادی كشور سوئیس بوده و به دلیل حضور تمامی بانك های بزرگ دنیا، برای همه ی كشورهای جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همچنین از زوریخ ﺑﻪعنوان پایتخت فرهنگی این کشور یاد می‌شود؛ حالﺁنکه پایتخت سیاسی سوییس، شهر برن است. زوریخ شهری با بهترین کیفیت زندگی در جهان شناخته می‌شود.هوای پاکیزه، خانه هایی با سقف های شیروانی، کلیساهای متعدد، محیط آرام، دریاچه، تراموا و دیدنی های دیگر شاید نخستین تصویری باشد که در نمایی کلی از شهر زوریخ در ذهن هر فرد نقش می بندد

     

    زیبایی های زوریخ منحصر به فرد است. دریاچه ی زوریخ (Lake Zurich)  جنگل نیو واید (Neue Waid)، كلیسای سنت پیترز (St Peters Cathedral)  كلیسای فرامونستر (Fraumunster) و منطقه ی میتنكای (Mythenquai) از این جمله اند. خیابان مشهور بانهوف (Street  Bahnhof) مركز رستوران ها، كافه ها، مراكز خرید و گالری های هنری متنوع است. میزان مالیات در این شهر پایین است و به همین دلیل سرمایه گذاران زیادی را به خود جلب كرده است. مقر فدراسیون فوتبال جهانی (FIFA) در این شهر قرار دارد. قدم زدن در كنار دریاچه ی زوریخ و تماشای آسمان آبی و مناظر چشمگیر كوه آلپ برای تمامی گردشگران دل انگیز است

    مردم زوریــخ تحصیل كرده و اهـــل علم و ورزش اند. زوریخ از فرهنگ غنی برخوردار است و مردم این شهر با افتخار زیاد به آن می بالند. علاقه ی بسیار مردم به نمایش های هنری، غذا و طبیعت زبانزد همه است.

     

    مهم ترین ویژگی شهر در زمینه حمل و نقل عمومی، تجهیز گسترده زوریخ به خطوط تراموا است به طوری که انواع خطوط تراموا در این شهر پراکنده است. این شهر در زمینه همکاری در زمینه انتقال خطوط تراموا به سایر شهرهای جهان پیشگام است به طوری که سال ۲۰۰۵ «گاوین نیوسام» شهردار سانفرانسیسکو در درخواستی که از شهرداری زوریخ داشت توانست ترامواهای زوریخ را به این شهر آمریکایی بیاورد. اما در ساختار شهرسازی زوریخ علاوه بر تراموا، قطارهای محلی، اتوبوس های دیزلی و برقی و همچنین قایق های مخصوص حمل مسافر در دریاچه نیز مستقر هستند

  • طبق پکیج

  • طبق پکیج

  • طبق پکیج

  • - ترجمه مدارک به زبان انگلیسی روی سربرگ دفتر رسمی با مهر مترجم بدون مهر وتاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

    -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.

    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.

    - گذرنامه هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.

    - گذرنامه های که در آن ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا و استرالیا) در صفحه A4.

    - 3 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر.

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.

    - برای صاحبان شرکت های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.

    - پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته و تمکن به لاتین با مهر رنگی یا مهر برجسته بانکی با حداقل موجودی پانصد میلیون ریال.

    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی

  •  

    • قیمت پرواز رفت و برگشت با توجه به تاریخ درخواستی و نرخ روز محاسبه می شود.
    • مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای سوئیس 5 الی 6 هفته از تحویل مدارک ترجمه شده می باشد.
    • ورودی سفارت و هزینه ترجمه کلیه مدارک بر عهده مسافر است
    • ضمانت بازگشت به موقع از سفر هر نفر حداقل 40 میلیون تومان ضمانت بانکی است که بنا به تشخیص کارگزار قابل تغییر است.
    • کلیه مدارک میبایست به انگلیسی ترجمه شده باشد .
    • پرداخت 50% از هزینه تور به هنگام ثبت نام الزامی است.
    • کنترل پاسپورت جهت موانع خروج از کشور بر عهده مسافر است.
  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط